Turridning med ardennerhästar

Menu:

Mer info:

Vill du veta mer om ardennerhästen kan vi rekommendera någon av nedanstående länkar. 

Dessa hästar träffar du hos oss

Carovill

1 Carovill frame

Carovill är gammal nu men går fortfarande i turridningar och passar perfekt till nybörjare. Carovill är en härligt kille, han är pigg. framåt och lyssnar på vad man säger. Helt enkelt en grym häst! Carovills mamma var Wilja, pappan heter Carolan och är en elitpremierad hingst.

Amiralen

2 amiralen frame

Amiralen är en stabil och lugn kille som kom till Rannekärr från Eskilstuna våren -07. Han är också väldigt hög, mankhöjden ligger på dryga 160 centimeter. Nybörjare brukar tycka att Amiralen är trevlig och trygg. Och visst är han vacker med sin ljusa man?

Jupiter

3 Jupiter

Jupiters pappa heter Junid och är elitpremierad, mamman hette Wilja.. Fram till för några år sen var Jupiter hingst. Han är otroligt stor och väldigt vacker!

Sigge

4 Sigge fr

Sigge är stor, snäll och älskad av alla. Han är väldigt bra på gallop och trav. Han älskar godis och har ett smeknamn, "Tjocken"!

Wilma

5 Wilm frme

Wilma är en mycket bra märr. Hon är mor till Wilda, Wendy och Wanda. Hon blev 2:a i Svenska Mästerskapet i Bollerud. En lätthanterad och trevlig häst som har gått mycket i parkörning med Carovill.

Wilda

6 Wild frme

Wilda är Wilmas dotter född 2019. Hon blev inriden som 2,5 åring. Hon är väldigt trevlig och social häst med typiskt ardennerutseende och blev 2:a i Ardennermästerskapen i Bollerud. Hennes pappa hette Elegant. Han var en berömd hingst.

Wendy

7 Wendy frme

Wendy är född 2020. Hennes mamma heter Wilma och pappa heter Akryl. Hon är klassvinnare som bästa 1 års-sto i SM i Bollerup. Väldigt vacker och lovande sto för avel.

Wanda

8 Wanda fr

Wanda är född 2021. Föräldrar Wilma och Akryl. Hon är väldigt social och trygg i sig själv och kom före mamma Wilma i SM i Bollerup. Travade och blev bästa stoföl. Hon var redan tidigt var på Julmässan i Haga i Göteborg och fick mycket uppmärksamhet.

Pipen

9-Pipen

Pipen är hingst. Han är född 2012 och är helsyskon till Wilma. Han är en mycket säker häst som gick först ridande i kortegen på Marstrand.