Turridning med ardennerhästar

Menu:

Mer info:

Vill du veta mer om ardennerhästen kan vi rekommendera någon av nedanstående länkar. 

Dessa hästar träffar du hos oss

Carovill

Carovill är en härlig kille, han är pigg, framåt och lyssnar på vad man säger - helt enkelt en grym häst! Carovills mamma är Wilja som också bor på gården, pappan heter Carolan och är en elitpremierad hingst.


Rudolf

Rudolf är underbar, allt är bra med honom! Han är snäll och trygg och brukar därför gå som sista häst på turridningarna. Han är även inkörd. Rudolfs mamma Wady är diplomsto och premierad AB, pappan Rubon blev elitpremierad hingst år 2001.

Rudolf

Jupiter

Jupiters pappa heter Junid och är elitpremierad, mamma heter Wilja och bor på gården. Fram till för några år sen var Jupiter hingst. Han är otroligt stor och väldigt vacker!

Jupiter

Amiralen

Amiralen är en stabil och lugn kille som kom till Rannekärr från Eskilstuna våren -07. Han är också väldigt hög, mankhöjden ligger på dryga 160 centimeter. Nybörjare brukar tycka att Amiralen är trevlig och trygg. Och visst är han vacker med sin ljusa man?

Amiralen

Wilja

Wilja är en underbar orädd fux med bläs. Wilja fick pris för Bohusläns finaste häst år 1996, hon är ett diplomsto född år 1993 och har genom åren fått många fina avkommor. Hon är bland andra mamma till Carovill som finns på gården och har fått ett nytt hingstföl  i vår (2013) som busar runt i hagen med de andra. Även Willie som rankades 2:a för ett antal år sedan på Elmia i Jönköping. Wilja har visats på Elmia i Jönköping och hamnat på mycket framskjuten plats. Hon har gått bland de 10 bästa i Sverige.

Willia